Plantronics Manager Pro

Plantronics Manager Pro orodje omogoča IT osebju celoten pregled nad slušalkami v  podjetju, nadgradnjo slušalk z enega mesta ter dodatne analize, kar zagotavlja visoko storilnost uporabnikov v vsakem trenutku.

Povečanje storilnost

Slušalke, na katere ob njihovi uporabi skoraj pozabimo, so za uporabnike najboljše slušalke. To se spremeni, ko se  pokvarijo ali jih je potrebno nadgraditi. Kadar oprema ne deluje najbolje, lahko vpliva na storilnost.

Pametnejši Nadzor in upravljanje

Skrb za 30 ali več 100 slušalk v podjetju, usklajevanje potreb vsakega uporabnika je lahko izjemno zamudno in časovno potratno delo za IT ekipo.

Plantronics Manager Pro ponuja zmogljivo spletno rešitev za konfiguriranje in posodabljanje avdio naprav. Program uporablja arhitekturo v oblaku in ponuja napredna orodja za analizo in poročanje, kar zagotavlja dodatne uporabne podatke za podjetje.

Brezplačna predstavitev in test

Stopite v stik z nami in z veseljem se  dogovorimo za predstavitev v vašem podjetju. Naknadno se  lahko dogovorimo za brezplačen test rešitve Manager Pro pri vas. Tako boste lahko preizkusili vso funkcionalnost programa v svojem okolju in s svojimi napravami.